top of page

       Vet CH Amazing Secret Billy Jean "Myra"

Myra is op 19 april 2008 samen met haar broertje en zusje geboren in het plaatsje Losser.

’s Nachts om 8 minuten over 2 zag ze als tweede het levenslicht, een mooi dark sable teefje van 177 gram.

Ze was het rustigste van het nest, iets wat ze later bij ons thuis ruimschoots heeft gecompenseerd.

Als baby en puppy heeft ze regelmatig kunnen spelen met de buur Shelties.

 

Door omstandigheden kwamen haar moeder Laisha en Chrissya eind 2008 tijdelijk bij haar in huis wonen. Uiteindelijk bleef haar moeder zelfs tot eind 2009 bij Myra.

Nadat haar moeder weg was, werd het wel heel erg rustig voor Myra. Maar gelukkig mocht ze eind maart mee naar Zweden, om haar nieuwe vriendinnetje te halen Cailin. In 2011 kreeg Myra haar eerste nestje, waaruit Yara gehouden is. In 2012 kreeg Myra haar tweede nestje, en hiervan is Kheelan gebleven.

Myra is nu de baas van onze kleine roedel.

 

Myra is vaak net mijn schaduw en is dan ook meestal in mijn buurt te vinden. Ze vindt het ook fantastisch om samen met mij gehoorzaamheidstraining te doen. Doordat ze graag met mij traint, heeft ze met goed gevolg drie gehoorzaamheidsdiploma’s gehaald.

Verder is ze een ster in agility in de zin van ze kijkt naar hoe de rest het doet en doet het zo even na! Hoef geen uitleg hoor vrouw!

Ze is ook gek op wandelen, voor een korte of lange wandelingen gaat Myra graag mee. Maar om zo actief te kunnen zijn moet ze ook veel slapen en dat doet ons koninginnetje dan ook het liefst in haar troon met een extra dik kussen of een mandjes die wel dik en heel erg zacht zijn.

 

Ze is mijn lekker ding ons mierenkind, mijn schatje.


 

Medische uitslagen:

 

DNA pofiel aanwezig

 

CEA/PRA/CAT vrij

*DIS 1 haartje

 

MDR 1 +/+ genetisch vrij


 

bottom of page