top of page
Nieuws

19-03-2018: Inmiddels zijn alle pups uitgevlogen en zijn onze twee meisjes nog heerlijk bij ons, wat een genot weer pupjes te zien opgroeien.

Verder ben ik begin maart naar Newcastel gegaan met Kheelan waar ik opgepikt werd door Leanda  van Degallo shelties, samen zijn we naar de crufts gegaan wat erg gezellig was. terug naar huis heb ik haar Oliver weer meegenomen en is Kheelan bij haar gebleven om voor beide vers bloed te krijgen. Oliver is inmiddels goed ingeburgerd wat er makkelijk ging het is een fijne makkelijke en vrolijke knuffelkont.

 

 

23-01-2018: T is al een heel weer 4 week lang t nieuwe jaar. Vanaf dat Kevin is overleden is er veel gebeurt op persoonlijk vlak, dus weinig nieuws op honden gebied gehad.

Tot oktober 2017 toen zijn Cailin en Yara beide loops geworden en zijn ze beide voor de laatste keer gedekt, dit met succes!

 

Kerst 2017    24 december kerst avond is Yara haar nestje geboren 2 maal een verassing ten eerste het waren er 7!  ten tweede het waren 6 meiden en 1 jongen.

tweede kerst dag 26 december begonnen om 3 uur de weeën bij Cailin, ook zei had een verassing iets minder maar nog steeds een best aantal 5 pups met weer voornamelijk dames 3 meisjes en 2 jongens.

04-08-2017: Alweer halverwege het jaar qua honden was het een tijd erg rustig, tot eind juli het noodlot toesloeg.

Kevin werd ziek heel ziek. Hij kreeg NON-Hodgkins lymphoma. De NON vorm is de meest agressieve vorm.

chemo was geen optie hij zou dan een week opgenomen worden en dan als hij de tijd gehad zou hebben elke maand weer moeten en dan een week in isolatie en mochten we niet aan hem komen. hoe leg je een zieke hond die het meest houd van knuffelen dat uit?  dus dan maar medicatie om hem tijdelijk beter te laten voelen. Helaas sloeg dit niet aan. en intussen waren we 2 week verder van het moment dat ie ziek werd. vrijdag weer naar de Dierenarts geweest die helaas ook vertelde dat de medicatie al aan had moeten slaan ( iets waar ik al bang voor was) we moesten het komend weekend gebruiken om afscheid te nemen. Helaas ging het zo snel , te snel dat we die zaterdag al afscheid moesten nemen hij stond niet meer op kwam niet meer achter me aan volgde me nog wel met zijn ogen en was in rap tempo zo mager geworden.

Zaterdag 29-07-2017 is de dag dat we onze Kevin hebben moeten laten gaan. hij heeft mij nog vol overgave gelikt en toen was het over. Kevin onze lieverd die hier zoveel zelf vertrouwen terug kreeg zo opknapt mijn happy boy heeft maar 3 jaar mogen genieten van het leven in huis in een gezin. Ik hoop dat die hemel bestaat en ik hem weer zal zien. Rust zacht mijn sweety boy,  mijn Kevin.

 

 

10-04-2017: Het nieuwe jaar is begonnen Helaas allemaal erg heftig, in het oude jaar nog kreeg Yara door een infectie  in haar lijf een hersenbloeding door dat er iets van die infectie was gaan zwerven. Alles was erg onzeker of ze het zou halen en hoe ze er uit zou komen.  Gelukkig is alles weer helemaal goed en is ze weer 100% de oude. erfelijk en dergelijke is het niet was gewoon pech hebben.

 

Daarna dachten we dat we een leuke tijd te gemoed gingen met Khaleesi die drachtig was. Helaas zijn de pups vlak voor de geboorte datum overleden waar door ze een zware operatie moest hebben, Normaal is een teef ziek van een dode pup maar Liesje niet die was zo gezond alsmaar kan geen koorts gewone eet lust etc , maar na de operatie was ze zo ziek. de eerste 24 uur was ook kritiek. gelukkig is ook liesje hier weer helemaal gezond uitgekomen.

07-11-2016

Er zijn  wer wat dingen gebeurt bij ons . De pups van Cailin zijn al weer de deur uit e hebben het goed naar hun zin ij hun nieuwe baasjes.

Verder heeft kennel Eswicks er een nieuwe Kampioen bij ons Stammoeder nu Veteraan Kampioen Amazing Secret Billy Jean.

We zijn zo trost op haar. 

Volgend jaar hoop ik met een paar dames van mij meerte showe liesje later in het jaar want die krijgt eerst een nestje.

 

 

 

26-06-2016

In de nacht van zaterdag op zondag zijn er binnen 2 uur 5 pups geboren 3 reutje en 2 teefjes. Er zitten een paar bontjes bij (niet helemaal een officieel gewenste kleur, maar o zo mooie en net zo gezond)

 

07-06-2016

Een tijdje was het helaas niet mogelijk om de website bij te werken. Nu zijn er weer kleine dingetjes verandert. De pups zijn inmiddels uitgevlogen naar hun nieuwe baasjes en over een paar weken verwachten wij nu alweer een nestje van Cailin en Roy. Ook is er minder leuk nieuws onze lieve muis Myra heeft haar pootje gebroken net nu we haar hebben ingeschreven voor shows in de veteranen klasse Dubbel vervelend dus maar belangrijk is dat haar pootje weer helemaal goed komt.

 

25-01-2016

Na een Lange nacht is gedurende de dag het nestje geboren van Yara en Kevin. 5 pups zijn het geworden 3 reutjes en 2 teefjes allemaal mooi sable pups.

 

04-01-2016

Iedereen een goed nieuw jaar gewenst in 2016. Bij Eswicks verwachten we rond de 23e januari pups van Yara en Kevin, Later dit jaar hopen we ook van Cailin een nestje te krijgen wat misschien ook haar laatste nest word.

 

23-11-2015

Onze Yara (Eswicks All Eyes on Me) is gedekt door onze Kevin (Littlewitty at Midnight of Milesend.) De 24e en 25e is ze ook gedekt) Nu hopen op mooie puppen voor eind januari.

bottom of page